Lots of warnings in debug log



  • These lines are filling up my debug log:

    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[6534] Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[6534] Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	INFO	[7254] Undefined index: delete	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-content/object-cache.php, line = 281
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	INFO	[7254] Undefined index: delete	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-content/object-cache.php, line = 281
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[7254] Parameter 1 to wp_default_packages() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[7254] Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[6534] Parameter 1 to wp_default_packages() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    11/12/2019 3:16 am	ilab-media-tool	WARNING	[6534] Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given	file = /nas/content/live/wdwntdev04/wp-includes/class-wp-hook.php, line = 286
    

    Not sure if it is something to worry about or not.



  • @jasondiff

    Those aren't generated by Media Cloud. The plugin doesn't do anything with wp_default_scripts or wp_default_packages.

    Do you have debugging turned on in Media Cloud? When it is turned on, it'll log any notice or warning your system generates regardless of source.



  • Yes this is the debug log in the Media Cloud Log Viewer. I have debugging turned on for now just to make sure things are working.



  • @jasondiff

    Yeah it's logging any error, warning or notice.



  • Thanks, I thought it would only log Media Cloud errors. Good to know.

    Turns out this is a WPEngine issue.


Log in to reply